КУ "Ананьївський ліцей №2 Ананьївської міської ради" місто Ананьїв
Головна » Статті » Новини » новини

Випускний бал - 2015

            У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і шкільні роки. Здається, що тільки вчора ми відводили вас в перший клас з букетом квітів, і раптом – випускний вечір. Дивлячись на вас, ми радіємо і турбуємось одночасно. Радіємо, тому що стали дорослими, розумними, гарними.

  

        Турбуємось, тому що попереду реальне життя, в якому  невідомість, загадкове майбутнє, яке ви повинні пройти з гідністю, в якому не завжди поруч будемо ми. Позаду — тихий берег дитинства, до якого ще не раз захочеться повернутися.

  

         Кожен з вас найдорожче, що є у нас в житті, ми хвилюємось за вас від самого народження. Зростаєте Ви, збільшуються наші хвилювання. Ми хочемо, щоб ваше перше кохання обов’язково було взаємним, чистим, світлим. Щоб не знали болю розчарувань. Щоб вас оточували лише добрі люди та надійні друзі, але найбільше побажання щоб ви були здоровими та жили під мирним небом!

  

        Сподіваюсь, що всі ви завдяки міцним знанням, отриманим в школі станете студентами і переживете ще чимало чудових хвилин, але школа залишиться у ваших серцях на все життя. Адже тут вам допомогли з нетямущих першокласників перетворитися в ставних юнаків та дівчат. Збережіть в собі жагу життя і знань, радійте молодості і не бійтеся труднощів!

   

        Сьогодні у вас випускний вечір, сьогодні ви ще діти, але через декілька годин ви зустрінете світанок, це світанок вашого життя, до якого ми готували вас всі ці роки. Тож нехай сьогодні особливо яскраво світять зірки, осяваючи таємничим світлом дорогу, на яку ви тільки ступаєте. Нехай буде ваше життя настільки ж кипучим, як шампанське у вашому келиху, і такою ж красивою, як перша шкільна любов.

  

        Хай завжди супроводжує вас батьківська розсудливість і зігріває безмежна материнська любов. Знайте, ми завжди будемо вас підтримувати! Але і ви пам’ятайте про батьків!

З шкільного найріднішого порогу,
З найкращої юнацької весни
У добрий час, у світлу путь-дорогу
Благословляємо вас, доньки і сини!
І хлібом-сіллю радо проводжаєм,
Щоб вам жилось в достатку і теплі.
Ми від душі вам, діточки, бажаєм
Любові, миру, щастя на землі!

Категорія: новини | Додав: Admin (21.06.2015)
Переглядів: 420 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Корисні посилання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Кто сегодня был?